O autoru bloga

Sinisa Lazarevic

Moje ime je Siniša Lazarević. Vizuelnom umetnošću se bavim profesionalno deset godina. Pokušavao sam sve ovo vreme da doprinesem i ovom svetu donesem na dar neko viđenje. Svoje  nešto što nosim negde u dubini duše i time prikažem da postoji i ona druga, lepša strana prirode i stvarnosti, svega što nas okruzuje, koju mi u trenucima svoje zauzetosti i nesvakidašnje borbe za boljim životom prepun turbulencije i ne primećujemo. Slikam prirodu stvari onako kako ih ja doživljavam u nekom svom impresionističkom stilu, vremenu, pokušavajući da time ugao svog gledanja na prirodu prenesem putem emocija i vlastitiih ideja. Da svet pretvorim u još bolje i lepši mesto. Pokušavam da trenutke koje i ne primećujemo u svakodnevnim obavezama sa dozom impresionističkog gledanja na stvari dovedem u ravnotežu stvarnog i nestvarnog i time prikažem svoj ugao gledanja, trudeći se da kroz poteze četkicom dočaram svoj rad kao prepoznatljiv deo svog stvaralaštva, kao jedinstven i upečatljiv deo moje celine.

Lazarevic Siniša član je udruženja likovnih umetnika grada Beograda -ULUB

adresa:Aranđelovac, telefon:0643549436

Imam svoju stalnu postavku u klub- restoranu Stara varoš u Topoli Pilota Zorana Tomića 32
Galerija Klinickog centra Srbije Beograd galerista Sekulic Cakana.Galerija Etida internacional Zanatlijska bb Arandjelovac
U inostranstvu ima radove:U manastiru Sveta Anastasija u Arizoni(ikona Sveta Anastasija-poklon), Kanadi-London(Sveti Vasilije veliki).Hrvatskoj(Cveće u vazi)Oplemnac i Šumadija-pejzaž i Staro zdanje)Pariz-Francuska (Stazom ljubavi)Beč-Austrija Karadjordje je poklon Op-top radiju u Topoli.Zlatibor poklon za decu iz tiršove)prodat na aukciji)Osveženje-poklon u svrsi lečenja Zvonka Milojevića Toplina zlatnoga vrta-poklon(udruzenju obolelih od multiple-skleroze Jurija Gagarina81 Novi Beograd)